TRX training is een vorm van fitness en geschikt voor iedereen.
Het is een op lichaamsgewicht gebaseerde trainingsvorm. Je traint kracht, balans, flexibiliteit en kern stabiliteit.

Wat is TRX Suspension training?

TRX training is een vorm van fitness en geschikt voor iedereen.
Het is een op lichaamsgewicht gebaseerde trainingsvorm. Je traint kracht, balans, flexibiliteit en kern stabiliteit.

Deze fitnesstraining gaat “back to basics”: geen dure, ingewikkelde fitnessapparaten, maar trainen met je eigen lichaamsgewicht en het opnemen tegen de zwaartekracht.

De perfecte work-out voor iedereen die thuis of in de buitenlucht wil trainen.

De voordelen van TRX training:

Één van de grote voordelen van trainen met de TRX is dat iedereen op elk fitness niveau het kan. Van mensen die zich fitter willen voelen, er beter uit willen zien , tot de topatleet. Ook voor mensen met rugklachten of mensen die herstellende zijn van een blessure is de TRX perfect. Het is praktisch onmogelijk je over te belasten en intensiteit is aan te passen door iets simpels als je voeten verplaatsen of je houding te veranderen.

Bij het trainen met de TRX wordt bij elke oefening het eigen lichaamsgewicht gebruikt
Je ontwikkelt hierbij meer spieren dan met traditionele krachttraining. Omdat de spieren ook een beroep doen op het cardiovasculair systeem om zuurstofrijk bloed te leveren aan het hele lichaam, verbeteren gebruikers tevens hun hart- en longconditie waardoor zij zich fitter en gezonder voelen.

De TRX kan bijna overal opgehangen worden en is makkelijk te verplaatsen, mee te nemen of op te bergen.
Door het ophangingssysteem ontstaat er een zogenaamde "top down balance" en wordt het gehele lichaam uitgedaagd om zich in te spannen.

 


Klik op de afbeelding om de video over TRX te starten.

 

Tags: Amersfoort, TRX, training, banden, bunschoten, soest, hilversum, baarn, naarden, hoevelaken, nijkerk, vathorst, nieuwland, kattenbroek, spakenburg, boot camp, soesterberg, suspension, force, fitness, kit, pakket