Sportvasten - Body In Action - Amersfoort

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden.
Sportvasten is geen dieet!

Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch).
Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de kuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en neemt het vetpercentage, met name het buikvet, af.
Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram.

Ook wordt de behoefte aan koolhydraten na de kuur veel minder.

Het sporten is een zeer belangrijk onderdeel van de sportvastenkuur. Ik zal je daarin optimaal begeleiden en ondersteunen.

Toch wordt de echte winst pas behaald na de Sportvastenkuur. Doordat je met de aangepaste voeding meer gezonde calorieën binnenkrijgt en met 2 tot 3 keer per week 30 minuten training je lichaam in de vetverbranding houdt, val je stap voor stap steeds verder af.

Ook is sportvasten is een bijzonder goede methode om de sportprestaties te verbeteren. Door het sportvasten worden de spieren zo omgebouwd dat ze veel meer energie uit vet kunnen halen. Hierdoor hoeven de suikers, waarvan een veel kleinere voorraad is, minder aangesproken te worden.
Het duurvermogen wordt derhalve veel groter.

Tijdens het sportvasten gebruik je het Metabolic Switch product om de switch gemakkelijker en effectiever te kunnen maken. Sportvasten is echter niet voor iedereen geschikt. Je mag niet ziek zijn of bepaalde medicijnen gebruiken. Ook moet je blijven sporten na de kuur en bepaalde, eenvoudige voedingsrichtlijnen te volgen.

 

Ook voor wie niet gewend is dagelijks te sporten is sportvasten haalbaar.

Als je niet sport en geen goede basisconditie hebt, zul je dit eerst op moeten bouwen. Uiteraard kan dit ook met behulp van mij.

Wil je meer informatie over jouw mogelijkheden i.c.m. sportbegeleiding:

Neem vrijblijvend contact met mij op

 

Body In Action is officieel licentiehouder voor Sportvasten.

Bezoek ook sportvastenamersfoort.nl